Ingrediente:
1 blat pizza
pasta tomate-3 linguri
ulei-4 linguri
busuioc uscat-2 lingurite
ciuperci-200 gr
masline negre-100 gr
masline verzi-100 gr
cascaval-300 gr
rosii-300 gr
ardei capia-200 gr
Ingredientele sunt pentru 2 pizza
faina-350 gr
sare-0,5 lingurita
ulei-3 linguri
drojdie uscata-2 linguri
apa-225 ml
zahar-1 lingura
Ingredientele sunt pentru 2 blaturi de pizza
BLATUL1.Se pune 350 gr faina intr-un bol se adauga sarea si uleiul
2.Intr-o cana se pune 225 ml apa calduta,se adauga lingura de zahar,2 linguri de drojdie uscata(Pakmaya),se amesteca si se lasa 15 minute
3.Amestecul de drojdie se adauga peste faina din bol si se framanta un aluat moale,care se ia usor de pe maini.Bolul se acopera cu o folie si se lasa la temperatura camerei circa 30 minute
4.Dupa ce aluatul a crescut,ungem mainile cu putin ulei,impartim aluatul in doua si cu mainele il intindem in tava,marginile sa fie ridicate(eu pun si hartie de copt in tava )
5.Intr-un castronas amestecati 3 linguri pasta tomate cu 2 linguri ulei si 2 lingurite busuioc
6.Cu dosul unei linguri,ungem aluatul cu amestecul dintre busuioc si pasta de tomate
7.Se pune salamul
8.Se adauga ciupercile si maslinele
9.Se adauga cascavalul ras
10.Se adauga rosiile taiate felii subtiri si ardeiul gros
Se baga la cuptorul preincalzit si se lasa 25-30 min.Se scoate si se lasa 5 minute in tava pentru a se taia apoi mai usor
PRODUSUL FINIT
sare-0,5 lingurita
ulei-3 linguri
drojdie uscata-2 linguri
apa-225 ml
zahar-1 lingura
Ingredientele sunt pentru 2 blaturi de pizza
BLATUL
2.Intr-o cana se pune 225 ml apa calduta,se adauga lingura de zahar,2 linguri de drojdie uscata(Pakmaya),se amesteca si se lasa 15 minute
3.Amestecul de drojdie se adauga peste faina din bol si se framanta un aluat moale,care se ia usor de pe maini.Bolul se acopera cu o folie si se lasa la temperatura camerei circa 30 minute
4.Dupa ce aluatul a crescut,ungem mainile cu putin ulei,impartim aluatul in doua si cu mainele il intindem in tava,marginile sa fie ridicate(eu pun si hartie de copt in tava )
5.Intr-un castronas amestecati 3 linguri pasta tomate cu 2 linguri ulei si 2 lingurite busuioc
6.Cu dosul unei linguri,ungem aluatul cu amestecul dintre busuioc si pasta de tomate
7.Se pune salamul
8.Se adauga ciupercile si maslinele
9.Se adauga cascavalul ras
10.Se adauga rosiile taiate felii subtiri si ardeiul gros
Se baga la cuptorul preincalzit si se lasa 25-30 min.Se scoate si se lasa 5 minute in tava pentru a se taia apoi mai usor
PRODUSUL FINIT
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu