1 crap de 1,5 kg
2 cepe de marime medie
1 cutie de rosii maruntite cu sos
1 cutie ciuperci intregi
sare,piper
4 cartofi de marime medie
ghimbir
4 catei de usturoi
1 lamaie
4 linguri ulei de masline
Se curata crapul de solzi,se scot branhiile si se spala foarte bine.
Se da drumul la cuptor,pentru a se inginge.Intr-o tava se pune 2 linguri de ulei masline si se unge tava
Se taie cepele stil solzisori,apoi se taie cartofii cubulete.Acestea se pun in tava
Se feliaza lamaia,apoi catei de usturoi si ghimbir.Cu aceste ingrediente se impaneaza pestele.
Dupa ce pestele a fost impanat se aseaza pe patul de legume
Se sareaza si se pipereaza ,exterior si interior
Se pun 2 linguri de ulei de masline peste peste si se unge cu grija
Se adauga rosiile din cutie peste peste si sosul in tava
Se adauga cutia de ciuperci,se baga si in interiorul pestelui
Se pune 1 pahar de vin si unul de apa in tava
Se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga la cuptorul preincalzit.Se lasa 1 ora dupa care se indeparteaza folia de aluminiu.
Se mai lasa 15 minute sa se rumeneasca
Acesta e produsul final!!!
are un gust extraordinar
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu