INGREDIENTE:
1 pastarnac
2 bucati de telina
1 morcov
1 rosie
2 cepe mici
1 bucata dovlecel
1 cartof mare
sare
carne de pui tocata-200 grame
piper
1 ou
mirodenii:busuioc,cimbru,delikat
1 lingura faina
bulion
jumatate de ardei rosu,galben
Se toaca marunt ceapa,pastarnacul,ardeiul,telina,morcovul,dovlecelul si se adauga intr-o oala cu apa(3 litri).Apoi se mai pune 1 lingua deligat si 1 lingura de ulei.Lasam sa se fiarba bine.
Pregatim perisoarele:amestecam canea tocata de pui cu putin orez fier pe jumatate,adaugam putina ceapa,marar,patrunjel verde,1 ou,1 lingura faina,sare,piper,bulion
Cand zarzavatul este aproape fiert,se adauga cartofi taiati bucatele si perisoarele.Selasa sa se fiarba bine si la sfarsit gustam pentru a vedea daca mai trebuie sare sau piper.
Acesta este rezultatul final!!!!
Trebuie sa recunosc ca aceasta ciorbita este foarte buna pentru oamenii care au probleme cu ficatul!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu