Masac

Fotografia mea
braila, Romania
pescuit,pasiunea vietii mele!!!

19 feb. 2011

Negresa

Negresa


Ingrediente:
unt-100 gr
zahar-200 gr
oua-2 buc
cacao pudra-2 linguri cu varf
faina alba-280 gr
smantana dulce(milli)-300 ml
lapte-250 ml
praf copt-i pliculet
ciocolata neagra amaruie-150 gr



1.Se bate untul moale cu zaharul

2.Apoi se adauga unul cate unul ouale,mixand bine dupa fiecare

3.Urmeaza laptele si smantana dulce,mixati bine

4.In alt bol se pune faina care se amesteca cu cacao si praful de copt

5.Se incorporeaza amestecul de mai sus in aluat si se mixeaza bine.Trebuie sa rezulte un aluat mai gros,daca il luati in lingura si turnati isi patreaza forma putin

6.Turnati aluatul in tava asternuta cu hartie de copt si puneti la cuptor,la temperatura medie cam 40-50 min.Cand este gata blatul de prajitura il scoateti si lasati sa se raceasca

7.In timp ce blatul se raceste,pregatim glazura pentru ea.Intr-un castron puneti ciocolata,20 gr unt si 50 ml smantana dulce lichida.Amestecati usor pana se dizolva ciocolata si se amesteca toate ingredientele.Stingem focul si o lasam sa se raceasca.Dupa ce s-a racit turnam glazura si o intindem uniform pe toata suprafata blatului

8.Se baga la frigider pentru a se intari

PRODUSUL FINIT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu