Pagini
Masac
1 mai 2010
Saramura de crap
Saramura de crap
Ingrediente:
1 crap de 3 kg
4 rosii
1 ardei gras
delikat
sare piper
1 capana usturoi
1 legatura patrunjel
Se curata pestele de solzi,se scot matele si se spala foarte bine
Se indeparteaza capul
Se portioneaza pestele si se sareaza,apoi se lasa la scurs 30 minute
Se incinge gratarul foarte bine si apoi se pun bucatile de peste
Pe gratar se coc si rosiile,apoi se curata de coaja
Se spala patrungelul si apoi se toaca marunt
Pestele trebuie intors de mai multe ori pe o parte si pe alta pentru a se frige mai bine
Se pregateste saramura:se toaca marunt rosiile,ardeiul si catei de usturoi,Acestea se pun intr-o oala la fiert in apa si se mai adauga delikat,sare ,piper.
Cand da in clocot se adauga patrunjelul
Se pune saramura intr-un vas si apoi se adauga bucatile de peste
VA UREZ POFTA BUNA!
Saramura de crap
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Foarte bine arata....si cred ca e super gustoasa....negresit ca am sa o fac si eu ....Multumesc pentru reteta!!!!
RăspundețiȘtergere