Masac

Fotografia mea
braila, Romania
pescuit,pasiunea vietii mele!!!

1 mai 2010

Saramura de crap



Saramura de crap

Ingrediente:
1 crap de 3 kg
4 rosii
1 ardei gras
delikat
sare piper
1 capana usturoi
1 legatura patrunjel





Se curata pestele de solzi,se scot matele si se spala foarte bine

Se indeparteaza capul

Se portioneaza pestele si se sareaza,apoi se lasa la scurs 30 minute

Se incinge gratarul foarte bine si apoi se pun bucatile de peste


Pe gratar se coc si rosiile,apoi se curata de coaja

Se spala patrungelul si apoi se toaca marunt


Pestele trebuie intors de mai multe ori pe o parte si pe alta pentru a se frige mai bine

Se pregateste saramura:se toaca marunt rosiile,ardeiul si catei de usturoi,Acestea se pun intr-o oala la fiert in apa si se mai adauga delikat,sare ,piper.

Cand da in clocot se adauga patrunjelul

Se pune saramura intr-un vas si apoi se adauga bucatile de peste

VA UREZ POFTA BUNA!
Saramura de crap

Un comentariu:

  1. Foarte bine arata....si cred ca e super gustoasa....negresit ca am sa o fac si eu ....Multumesc pentru reteta!!!!

    RăspundețiȘtergere