Masac

Fotografia mea
braila, Romania
pescuit,pasiunea vietii mele!!!

8 feb. 2011

Oua umplute

Oua umplute










Oua umplute
Ingrediente:


5 oua

1 ceapa
3 linguri ulei
0,25 lingurita sare
0,25 lingurita piper
1 catel usturoi
1 lingura maioneza
5 masline verzi,fara sambure






1.Se fierb cele 5 oua timp de 10 minute,apoi se pun in apa rece si se lasa 20 minute,dupa care se curata de coaja

2.Se taie cele 5 oua in jumatati si galbenusurile se pun intr-un castron

3.Ceapa,se curata de coaja,se taie marunt si se caleste intr-o cratita in 3 linguri ulei pana se rumeneste

4.Peste galbenusuri se pune ceapa prajita,lingura de maioneza,sarea,piperul si cu ajutorul unei furculite se paseaza toata compozitia si se amesteca bine pana devine o pasta.Gustam si daca trebuie sa adaugam sare ,piper si catelul de usturoi pisat(depinde de gustul fiecaruia),mai adaugam

5.Se pune pasta rezultata in jumatatile de oua,presam putin si o asezam uniform

6.Peste oul umplut se pune un strat de maioneza,apoi se orneaza cu frunze de patrunjel si masline verzi feliate

Acesta este produsul finit!!!
Are un gust delicios....pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu