Masac

Fotografia mea
braila, Romania
pescuit,pasiunea vietii mele!!!

1 feb. 2012

Crap la cuptor cu legume si ghimbir

Ingrediente:
1 crap de 1,5 kg
2 cepe de marime medie
1 cutie de rosii maruntite cu sos
1 cutie ciuperci intregi
sare,piper
4 cartofi de marime medie
ghimbir
4 catei de usturoi
1 lamaie
4 linguri ulei de masline


Se curata crapul de solzi,se scot branhiile si se spala foarte bine.











Se da drumul la cuptor,pentru a se inginge.Intr-o tava se pune 2 linguri de ulei masline si se unge tava


Se taie cepele stil solzisori,apoi se taie cartofii cubulete.Acestea se pun in tava


Se feliaza lamaia,apoi catei de usturoi si ghimbir.Cu aceste ingrediente se impaneaza pestele.


Dupa ce pestele a fost impanat se aseaza pe patul de legume


Se sareaza si se pipereaza ,exterior si interior


Se pun 2 linguri de ulei de masline peste peste si se unge cu grija


Se adauga rosiile din cutie peste peste si sosul in tava


Se adauga cutia de ciuperci,se baga si in interiorul pestelui


Se pune 1 pahar de vin si unul de apa in tava


Se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga la cuptorul preincalzit.Se lasa 1 ora dupa care se indeparteaza folia de aluminiu.


 Se mai lasa 15 minute sa se rumeneasca


Acesta e produsul final!!!
are un gust extraordinar


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu