Masac

Fotografia mea
braila, Romania
pescuit,pasiunea vietii mele!!!

1 feb. 2012

Rulada cu ciocolata

Ingrediente:
4 oua
4 linguri faina
100 gr zahar pudra
250 ml lapte
2 plicuri zahar vanilat
1 plic crema prajituri Dr Oetker
1 cutie Finetti
esenta rom



Se separa albusurile de galbenusuri

Batem albusurile spuma cu mixerul 3 minute la viteza mica si apoi 4 minute la viteza mare


Adaugam zaharul pudra si vanilat peste galbenusuri si omogenizam cu mixerul











Adaugam galbenusurile peste albusuri apoi adaugam faina treptat si esenta de rom.Omogenizam bine.




Intindem compozitia in tava,bagam la cuptor 20 minute pana se rumeneste


Intre timp pregatim crema cu gust de ciocolata conform instructiunilor de pe plic




Se scoate foaie din cuptor se pune peste ea crema de ciocolata si se ruleaza.


Topim 4 linguri de Finetti pentru a orna rulada


Dupa ce am ornat rulada o bagam la frigider timp de o ora


Acesta e produsul final!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu