Masac

Fotografia mea
braila, Romania
pescuit,pasiunea vietii mele!!!

9 aug. 2012

Ardei umpluti cu carne de porc

Ingrediente:
5oo gr carne tocata de porc                         
ardei grasi (10-12) bucati
4 linguri orez cu bob rotund
1 ceapa mica
3 frunze dafin
patrunjel,marar verde tocat marunt
1 morcov mic dat pe razatoare
300 ml bulion
1 ou
1 lingurita cimbru
2 linguri vegeta
sare,piper
2 rosii

Se pregatesc ardeii grasi:se scot coditele si apoi se spala foarte bine.






Ceapa o tocam marunt si o calim impreuna cu morcovul ras intr-o cratita.Se adauga apoi cele 4 linguri de orez si se amesteca timp de 2 minute.





























Amestecul din cratita se rastoarna peste carnea tocata de porc.Se mai adauga:verdeata tocata marunt,1 ou,1 lingurita cimbru,2 linguri delikat,sare,piper,1 lingura bulion.Amestecam foarte bine apoi umplem ardeii cu continutul rezultat si punem capace din rosii.
















Intr-o cratita mai mare,se aseaza ardeii umpluti cu carne dupa ce a fost in prealabil unsa cu ulei.Deasupra turnam bulionul,punem cateva frunze de dafin,si adaugam apa cam 3/4  din ardei.










Punem ardeii la foc mic pe aragaz cu capacul pus timp de 1 ora.Apoi se da capacul jos si se baga la cuptorul preincalzit timp de 30 minte pentru a scadea sosul si a se rumeni frumos ardeii.

Acesta e produsul final!!!Se mananca cu mamaliguta si smantana!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu